Πάγκαλος: Το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους στη Marfin

Πάγκαλος: Το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους στη Marfin

Ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στην Marfin καταλόγισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

«Δε σκοτώσανε; Η Marfin ήταν μια τράπεζα όπου το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους. Εκάησαν τρεις υπάλληλοι ενώ ένα μπλοκ εκατοντάδων ανθρώπων μπροστά στην πόρτα  της τράπεζας φώναζε ‘έτσι πεθαίνουν οι απεργοσπάστες’. Γιατί είχαν σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ; Από βίτσιo;», είπε ο πρώην υπουργός ενώ κατήγγειλε πως στο κίνημα των αγανακτισμένων οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν συνθήματα «χέρι-χέρι» με τους χρυσαυγίτες.

Παράλληλα, τόνισε πως εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ επικρατήσει στις εκλογές θα πάψει αυτομάτως να χρηματοδοτείται η ελληνική οικονομία, θα υπάρξει φυγή κεφαλαίων και η χώρα θα περάσει στην πολεμική οικονομία.

«Κατ’ αρχήν, μόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διακοπεί η χρηματοδότηση από τους ��ταίρους και θα ακολουθήσει έξοδος κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία, δηλαδή απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές, να αντιμετωπίσουμε τις εγγυήσεις.

Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα παίρνουν το μισθό τους και όλοι αυτοί που χορεύουν και τραγουδούν τώρα και καμαρώνουν το γελαστό παιδί που πάει στον Πάπα και κουνιέται ή τη Δούρου, θα είναι τότε στο δρόμο και θα καίνε και θα σκοτώνουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ