ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης:Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει έξοδο από το μνημόνιο

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Δεν θέλουν έξοδο από το μνημόνιο στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χτίσει πολιτική σταδιοδρομία με το μνημόνιο, δεν θέλει την έξοδο από αυτό γιατί δεν έχει να πει κάτι άλλο, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ό,τι μπορούν για να μη βγούμε από το μνημόνιο, η πολιτική κρίση που δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την πρόωρη εκλογή Προεδρία της Δημοκρατίας, αυξάνει τα επιτόκια και δυσχεραίνει την έξοδο από το μνημόνιο, να πέσουν οι μάσκες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για λόγους κανονισμού τους Ταμείου η συμφωνία με το ΔΝΤ τελειώνει 2 χρόνια αργότερα, το 2016 (σ.σ με Κομισιόν και ΕΚΤ τελειώνει εφέτος), όταν συνέβη αυτό κανείς δεν είχε ασχοληθεί με αυτή την ανωμαλία, γιατί υπήρχε αίσθηση ότι θα χρειαζόμασταν ούτως η άλλως νέο μνημόνιο και έξοδο της Ελλάδος στις αγορές το 2017. Λόγω της Ελλάδας της επιτυχίας η Ελλάδα μπορεί να σταθεί 2 χρόνια νωρίτερα στις αγορές» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα και θα δανείζεται από τις αγορές, όμως αν δώσουμε το λάθος μήνυμα, τότε τα σπρεντ θα ανέβουν, τα επιτόκια θα ανέβουν και θα επιστρέψουμε στα παλιά, η έξοδός μας στις αγορές σημαίνει ότι παύει η περίοδος του εθνικού εξευτελισμού, όχι ότι θα γυρίσουμε στα παλιά… Πρέπει να αποσταλεί στις αγορές το σωστό μήνυμα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Την Παρασκευή ο κ. Τσίπρας δεν αναφέρθηκε καν στις δηλώσεις Δραγασάκη (ότι ισχυροί επιχειρηματίες και φίλοι του Πρωθυπουργού επηρεάζουν τις αποφάσεις του μεγάρου Μάξιμου). Έκαναν οργανωμένη συκοφαντική πράξη που μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι φτάνει και σε επίπεδο έως και εκβιασμών» παρατήρησε.

Δείτε το βίντεο από τον Σκάι

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει σε κόμμα σταλινικού τύπου

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Βορίδης «αποθεώνει» τον Άδωνι

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γεωργιάδης πουλάει βιβλία σε Καμπουράκη-Οικονομέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ