ΒΙΝΤΕΟ-Κασσής: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

ΒΙΝΤΕΟ-Κασσής: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

 

«Λύση ανάγκης» χαρακτήρισε την συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Κασσής, μιλώντας στη Βουλή. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στο κυβερνητικό έργο.

«Δεν μπορώ να ωραιοποιήσω την σημερινή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τέσσερα χρόνια γίνονται αρκετές προσπάθειες να κρατηθεί όρθια η χώρα και να αποφύγει τα χειρότερα, αλλά γίνονται με ενέργειες που επιβάλλονται από άγχος και ηττοπάθεια».

Ο Μιχάλης Κασσής τόνισε την ανάγκη μίας νέας προοδευτικής πορείας της χώρας και σημείωσε ότι «η συμμετοχή του κόμματός μου στην σημερινή κυβέρνηση αποτελεί μία λύση ανάγκης».

«Δεν είμαι ευτυχής που το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά με τη δεξιά παράταξη, η οποία ταλαντεύεται παράλληλα στην Κεντροδεξιά και στην πιο ακραία δεξιά εκδοχή», υπογράμμισε. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι «αυτή τη λύση επέβαλλε η ψήφος των πολιτών».

«Γίναμε συνοδοιπόροι μίας Νέας Δημοκρατίας που έγινε μνημονιακότερη του μνημονίου», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει κατά τη ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, τόνισε:

«Για να δηλώσω οπαδός της ανατροπής της κυβέρνησης και να αποσύρω την εμπιστοσύνης μου, νομίζω πως πρέπει να έχω εναλλακτική προοπτική, ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι ορατό.

«Υπάρχει η λαϊκή έκφραση “μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα”. Τουλάχιστον προς το παρόν μπορώ να κολυμπήσω αλλά σίγουρα δεν  μπορώ να πετάξω. Με επιφυλάξεις και απαιτήσεις θα δώσω ψήφο στην κυβέρνηση, χωρίς να με δεσμεύει για την περαιτέρω στάση μου», κατέληξε ο Μιχάλης Κασσής.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Έντονη κόντρα Κεγκέρογλου – Βουδούρη 

Τι θα πει ο Τσίπρας στη Βουλή

Η στάση των ανεξάρτητων βουλευτών στην ψηφοφορία

Μαυραγάνης: Δεν χωρούν πισωγυρίσματα 

ΒΙΝΤΕΟ-Αηδόνης: Γιαυτό θα ψηφίσω όχι…

ΒΙΝΤΕΟ-Κυβέρνηση ειδικού σκοπού προτείνει ο Κρεμαστινός

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ