Τι θα πει ο Τσίπρας στη Βουλή

Τι θα πει ο Τσίπρας στη Βουλή

Όλα όσα ακούγονται στην Ολομέλεια περί συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων και κυβερνήσεως ειδικού σκοπού από την παρούσα βουλή, αναμένεται να σχολιάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Τσίπρας, θα ξεκαθαρίσει, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Real Fm 97.8, ότι τέτοια σενάρια δεν αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και θα εμμείνει στο αίτημά του για εκλογές. Μάλιστα, θα θυμίσει και το παράδειγμα της κυβέρνησης Παπαδήμου, εκτιμώντας ότι σχηματίστηκε για να συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να προτείνει την ανάγκη δημιουργίας μίας ισχυρής κυβέρνησης της αριστεράς, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα αποδομήσει πλήρως την κυβερνητική πολιτική.

Θα πει, σύμφωνα με τον Real Fm 97.8, ότι την ώρα που ο Πρωθυπουργός μιλάει για τον οδικό χάρτη εξόδου από το μνημόνιο η τρόικα ζητά νέα προαπαιτούμενα. Θα θυμίσει όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη και θα τον καλέσει να δεχθεί τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ που κατατέθηκαν μετά τη ΔΕΘ.

Αναφορικά με το χρέος ο κ. Τσίπρας αναμένεται να σημειώσει ότι δεν είναι βιώσιμο και θα ρωτήσει ευθέως την κυβέρνηση αν το θεωρεί βιώσιμο ή όχι.

Επίσης, αναμένεται να δεσμευθεί για την διεκδίκηση εκ μέρους της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ του κουρέματος του μεγαλύτερου μέρους του χρέους τονίζοντας θα πρέπει να υιοθετηθούν και αναπτυξιακές πολιτικές.

 

Διαβάστε επίσης:

Η στάση των ανεξάρτητων βουλευτών στην ψηφοφορία

Μαυραγάνης: Δεν χωρούν πισωγυρίσματα 

ΒΙΝΤΕΟ-Αηδόνης: Γιαυτό θα ψηφίσω όχι…

ΒΙΝΤΕΟ-Κυβέρνηση ειδικού σκοπού προτείνει ο Κρεμαστινός

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ