Βούλτεψη: Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει Πρωθυπουργός

Βούλτεψη: Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει Πρωθυπουργός

Η κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για τα όσα θα πει απόψε ο Πρωθυπουργός, τις δηλώσεις Λαγκάρντ αλλά και τα σενάρια για κυβέρνηση Εθνικού σκοπού με άλλον Πρωθυπουργό.

«Ελπίζουμε όλοι και περιμένουμε να γίνει συζήτηση επί συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν την έξοδο της χώρας από την κρίση και όχι επί παραπληροφόρησης, σκανδαλολογίας και παραφιλολογίας», σχολίασε αρχικά η κ. Βούλτεψη.

«Είναι κρίσιμο ζήτημα αλλά γι αυτό πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις. Δεν μπορεί να το πετάει κάποιος έτσι. Από εκεί και πέρα, ο Πρωθυπουργός θα δείξει τον δρόμο προς την έξοδο από την κρίση», σχολίασε αναφερόμενη στις καταγγελίες Δραγασάκη.

«Η κυβέρνηση είναι απολύτως νόμιμη, έχει τη δεδηλωμένη μέσα στη Βουλή, υπάρχει Πρωθυπουργός, ακριβώς για να βγει η χώρα από την περιπέτεια. Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει Πρωθυπουργός», ήταν η απάντηση της κ. Βούλτεψη, σχετικά με τα όσα ακούγονται για κυβέρνηση Εθνικής ενότητας με άλλον Πρωθυπουργό.

«Η κ. Λαγκάρντ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εξόδου, ακριβώς επειδή είπε ότι η κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να καθορίζει τα της οικονομίας της και της πορείας της», υποστήριξε σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ