ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννη: Χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο στο οποίο θα μετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννη: Χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο στο οποίο θα μετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ

Την ανάγκη να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο στο οποίο θα μετέχει και η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω της τηλεοπτικής της συνέντευξης στον ΑΝΤ1.

Η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να βρει δίαυλους επικοινωνίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας, παράλληλα ότι το πρόβλημα είναι η πολιτική επικοινωνία.

Επίσης, η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στην τροπολογία που πρόκειται να καταθέσει, η οποία θα προβλέπει μείωση των αντικειμενικών αξιών κατά 30%.

Όπως είπε, οι Έλληνες είναι υπερφολογημένοι και το αποτέλεσμα στα έσοδα δεν είναι το αναμενόμενο, υπογραμμίζοντας, ωστόσο ότι μέσα στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα είναι και η φορολογική μεταρρύθμιση.

«Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ  που είναι σταθερά υπέρ της υπερφορολόγησης, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ελαφρύνουμε τη φορολόγηση. Το να έχουμε εμπορικές αξίες σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις αντικειμενικές, δεν μπορεί να μας δώσει ένα γνήσιο φορολογικό σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι πολίτες πληρώνουν ΕΝΦΙΑ πάνω σε πλασματικές αξίες.

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι οι αντικειμενικές αξίες πρέπει να μειωθούν και να έρθουν περίπου στο επίπεδο των εμπορικών.

«Έχω πάει κόντρα στο ρεύμα, δεν έχω σκίσει ποτέ μνημόνια, έχω πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Αυτό που λέω σήμερα είναι μετρημένο», σημείωσε.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Τροπολογία για μείωση των αντικειμενικών αξιών θα καταθέσει η Μπακογιάννη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ