ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλους για την Ραχήλ: “Την έχει ψωνίσει”

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλους για την Ραχήλ: “Την έχει ψωνίσει”

«Το δικό μου σχόλιο ήταν μπηχτή στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά η Ραχήλ Μακρή το πήρε προσωπικά» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος σήμερα στο ΣΚΑΪ για τη διαδικτυακή μάχη που ξέσπασε χθες, Δευτέρα, ανάμεσα στον ίδιο και την βουλευτή των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή.

«Πολιτευτές σαν τη Ραχήλ Μακρή έχουν δύο πλευρές, η μία είναι η ψυχαγωγική και η άλλη είναι η επικίνδυνη» υποστήριξε λέγοντας ότι η κα Μακρή βλέπει παντού συνωμότες.

«Την έχει ψωνίσει η κοπέλα» είπε ο βουλευτής και έφερε ως παράδειγμα τις δηλώσεις της για την ανασκαφή στην Αμφίπολη. «Είπε στους αρχαιολόγους της ανασκαφής να προσέχουν επειδή έχει πληροφορίες ότι αρχαιοκάπηλοι με κοντέινερ θα μεταφέρουν τα αρχαία κατευθείαν στο Βερολίνο.

Τη λέξη προδοσία και χούντα τις έχει στο τσεπάκι, έτσι έβγαλε κι εμένα υπονομευτή του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Τατσόπουλος που όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο «γάμο» της Ραχήλ Μακρή με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Πάντα υπήρχαν λαϊκιστές στο ΣΥΡΙΖΑ άλλα όσο οδεύει στην εξουσία φλερτάρει με τους λαϊκιστές και εκείνοι παίρνουν το πάνω χέρι. Θεωρούν ότι θα τους φέρουν ψήφους».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ.

 

Διαβάστε επίσης

Τατσόπουλος και Ραχήλ “τσακώνονται” στο Facebook

ΦΩΤΟ-Τατσόπουλος: Λαμόγια και ευφυείς…σήμερα ορκιζόμαστε

Τατσόπουλος: Δεν θα βρίσκουμε προσωπικότητα να καταψηφίσουμε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ