ΒΙΝΤΕΟ-Αντιπαράθεση Γεωργιάδη-Ρεπούση

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιπαράθεση Γεωργιάδη-Ρεπούση

 

Την απορία για το αν τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ψηφίσει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την νομική μορφή των θρησκευτικών κοινοτήτων στην Ελλάδα, εξέφρασε από το βήμα της βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Γεωργιάδης, επισήμανε ότι για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που μέχρι και οι ενδιαφερόμενοι, δηλαδή οι θρησκευτικές κοινότητες έχουν εκφράσει την ικανοποίηση τους,  θα πρέπει να γίνει γνωστό «αν έχουμε μαζί μας την αξιωματική αντιπολίτευση, γιατί έτσι θα στέλνουμε ένα σημαντικό μήνυμα προς τα έξω».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε όλα τα κόμματα να ψηφίσουν το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και τόνισε ότι «δεν είναι αυτό το νομοσχέδιο για να κάνετε επίθεση στην Νέα Δημοκρατία».

Άμεση ήταν η απάντηση της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, η οποία δήλωσε ότι «όσοι υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα δεν σέβεται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν το κάνουν για να αμαυρώσουν την εικόνα της χώρας αλλά επειδή την αγαπάμε και θέλουμε να είναι στην πρώτη γραμμή του σεβασμού για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

  

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ