Μολυβιάτης: Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή διαδέχθηκαν άξιοι ηγέτες

Μολυβιάτης: Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή διαδέχθηκαν άξιοι ηγέτες

«Οι εκδηλώσεις της Ν.Δ. για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, δεν πρέπει να έχουν μόνο επετειακό χαρακτήρα, αλλά πρέπει να είναι και η έντιμη και ψύχραιμη αναμέτρηση με το παρελθόν μας», επισήμανε ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Πέτρος Μολυβιάτης, στη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Αθως Παλάς”, στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής.

«Σήμερα η εθνική μας ζωή σκιάζεται από τη μεγάλη και οδυνηρή κρίση και για να την υπερβούμε χρειάζεται να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα από το παρελθόν μας», εξήγησε ο κ. Μολυβιάτης σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο και πρόσθεσε: «Ασφαλώς έγιναν και λάθη, αλλά μόνο όποιος δεν κάνει τίποτε, δεν κάνει και λάθη. Όμως το κόμμα μας έχει κάθε δικαίωμα να είναι υπερήφανο για την πορεία και τα επιτεύγματα του».

Ο κ. Μολυβιάτης τόνισε ότι τον Κωνσταντίνο Καραμανλή διαδέχθηκαν «άξιοι ηγέτες» της παράταξης, χαιρέτισε με ιδιαίτερη χαρά την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στην εκδήλωση.

Επίσης τόνισε ότι η Ν.Δ., υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, έχει την ευθύνη να βγάλει τη χώρα από την κρίση απηύθυνε έκκληση σε όλους μαζί να στηρίξουν τον αγώνα που δίνει η Ν.Δ., η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός.

 

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ-Τετ α τετ Σαμαρά-Αχιλλέα Καραμανλή

ΦΩΤΟ-Η χειραψία του Σαμαρά με τον Καραμανλή

ΒΙΝΤΕΟ-Ολόκληρη η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά

Σαμαράς: Λεφτά υπάρχουν, εμείς δεν είπαμε ποτέ

ΤΩΡΑ-ΦΩΤΟ-Ο Κώστας Καραμανλής στην εκδήλωση της ΝΔ

ΦΩΤΟ-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση της ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ