Ραχήλ Μακρή: Πόσα χρήματα έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Ραχήλ Μακρή: Πόσα χρήματα έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Απάντηση στη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη, ότι «θα πάρει τα κεφάλαιά του αν πέσει η κυβέρνηση», έδωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., Ραχήλ Μακρή, αναρωτώμενη σε δήλωσή της για το πόσα χρήματα έχει ο βουλευτής της ΝΔ και πως τα απέκτησε.   

Στη δήλωση της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε:

«Ο Σαμαράς εμφανίζοντας απόλυτο έλλειμμα εμπιστοσύνης στους μελλοντικούς κυβερνητικούς εταίρους του, αλλά και στην μετέπειτα δική του Κυβέρνηση εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Δεκέμβριο του 2011, να έχει μεταφέρει τα χρήματα του στο εξωτερικό.

Τότε ο Σαμαράς ήταν αντιμνημονιακός και διερρήγνυε τα ιμάτια του στο Ζάππειο για τον αγώνα κατά του άδικου χρέους. Ύστερα του προσφέρθηκε η θέση του υποτακτικού πρωθυπουργού. Συνεργάστηκε με αυτούς που δεν εμπιστευόταν, μάζεψε τα αζήτητα μικρών κομμάτων της εποχής που έκλαιγαν για έναν υπουργικό θώκο, αλλά δεν ξέρουμε εάν έφερε τα χρήματά του στις ελληνικές τράπεζες που ανακεφαλαιοποίησε με λεφτά των Ελλήνων πολιτών.

Σήμερα ο Άδωνης απειλεί ότι θα πάρει τα «κεφάλαια» του, υπονοώντας ότι θα δημιουργήσει συστημικό κίνδυνο, εάν ο Ελληνικός λαός τους στείλει στην θέση που τους αρμόζει.

Δεν μας είπε όμως πόσα χρήματα έχει. Δεν μας είπε πως τα απέκτησε. Δεν μας είπε εάν η συγκεκριμένη ενέργεια εμπεριέχεται στην αρχαία ελληνική γραμματεία των βιβλίων που πουλά, σε πακέτα προσφορών μέσω τηλεμάρκετινγκ γιατί δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα.

Το θέατρο σκιών μιας καταρρέουσας κυβέρνησης συνεχίζει να προκαλεί το κοινωνικό σύνολο.

Ο αποπροσανατολισμός του Άδωνη από την προκλητική του δήλωση προσφέρθηκε ως ασπίδα στον υποτακτικό πρωθυπουργό. Σκοπός της πρόκλησης ήταν να κρύψει ότι στη συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ η ελληνική πλευρά όταν δεν έλεγε ναι, απλά σιωπούσε σκύβοντας το κεφάλι.

Δυστυχώς, για εσάς, και ευτυχώς, για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, δεν κοροϊδεύετε πλέον κανέναν».

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Επιμένει στις δηλώσεις του για τις καταθέσεις στις τράπεζες ο Άδωνις

Άδωνις: Κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ η δραχμή

ΒΙΝΤΕΟ-Το sms του Άδωνι στον Νίκο Χατζηνικολάου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ