Μπακογιάννη: Συμφωνώ με τον Σαμαρά αλλά…

Μπακογιάννη: Έχω τις επιφυλάξεις μου…

«Συμφωνώ σε πάρα πολλά πράγματα με τον κ. Σαμαρά, έχω τις επιφυλάξεις μου για ορισμένα πράγματα και τις έχω πει και δημόσια», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον Real Fm 97.8 στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

Η κυρία Μπακογιάννη χαρακτήρισε «εποικοδομητική και χρήσιμη» τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο και σημείωσε ότι «αποτελεί απίστευτο επαρχιωτισμό να πιστεύουμε ότι η συνάντηση μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα τη ρύθμιση του χρέους».

Παράλληλα σημείωσε ότι κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση με την οποία ζητά την μείωση των αντικειμενικών αξιών κατά 30% και συνολικές μειώσεις κάποιων φόρων, επί των ακινήτων και εκτίμησε ότι «θα φέρουν περισσότερα έσοδα στο κράτος απ’ ότι ο σημερινός ΕΝΦΙΑ».

Αναφορικά με την «κόντρα» του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για την αξιολόγηση, τόνισε:

«Ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος ασκεί για πρώτη φορά εξουσία, όπως είναι η Ρένα Δούρου, ξεκινάει την άσκηση των περιφερειακών της καθηκόντων δηλώνοντας ότι δεν θα εφαρμόσει νόμους. Αυτό δεν το έχω δει ξανά στη ζωή μου». 

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ