Καρατζαφέρης: Επικίνδυνη η παρότρυνση του Άδωνι

Καρατζαφέρης: Επικίνδυνη η παρότρυνση του Άδωνι

Επικίνδυνη χαρακτήρισε την παρότρυνση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη ότι, αν πέσει η κυβέρνηση, θα πάρει τα λεφτά του από την Ελλάδα, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε ότι «το ανέκδοτο αυτό επαναλαμβανόμενο δεν βγάζει γέλιο». «Αυτή τη στιγμή, δεν εξυπηρετεί ούτε την Ελλάδα ούτε τη ΝΔ και πολύ περισσότερο εμάς, ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Για αλλαγή πολιτικής, όπως προτείνω, εμείς είμαστε εδώ. Με αυτή την πολιτική, στο τέλος θα μείνουν μόνοι τους», επισήμανε.

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι είναι ο μόνος ο οποίος είναι σταθερά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε, μάλιστα ότι, στην παρούσα φάση, η επιλογή είναι ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και μία πανστρατιά αστικής δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συνάντηση της κ. Μέρκελ με τον κ. Σαμαρά στο Βερολίνο, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με τη συνάντηση αυτή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ