“Τα πρωτοβρόχια του Πρωθυπουργού”

Τα πρωτοβρόχια του Πρωθυπουργού

Με τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια εμφανίστηκε χθες ο Πρωθυπουργός στη Βουλή. Ήταν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.

Η πανεπιστημίου και οι γύρω δρόμοι ήταν κλειστοί λόγω των εκδηλώσεων μνήμης στον Παύλο ΦύσσαΣτη Βουλή υπήρχε, επίσης, μεγάλη κινητικότητα.

Προτού ο Αντώνης Σαμαράς ανέβει τα σκαλιά που οδηγούν στην κεντρική πύλη του Κοινοβουλίου, τα είχε κατέβει η Ντόρα Μπακογιάννη. Εκείνη είχε πληροφορηθεί από τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους πως «έρχεται ο Πρωθυπουργός».

«Ναι ε;» απάντησε χαμογελαστή και έφυγε. Οι δύο τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα αν όχι και βλέμμα. Ο Σαμαράς κατέβηκε από το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το μέρος του διευθυντή του γραφείου του στη Βουλή, Νίκου Τσούτσια.

Άγνωστο παραμένει αν την είδε. Εκείνη πάντως κοντοστάθηκε πιο πέρα, περιμένοντας παρέα με έναν συνεργάτη της το βουλευτικό όχημα να τους παραλάβει.

Φορώντας κίτρινη γραβάτα-σπάνια για τις γαλάζιες προτιμήσεις του- ο Σαμαράς εμφανίστηκε χθες πιο αεράτος από κάθε άλλη φορά. Και σίγουρα πιο φρέσκος από παλαιότερη εμφάνισή του, τον περασμένο Δεκέμβριο στο καφενείο της Βουλής.

Έχουν περάσει όμως πάνω από πέντε μήνες από την τελευταία φορά που πέρασε τις πόρτες του Κοινοβουλίου.

Το ημερολόγιο έδειχνε 31 Μαρτίου, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου που προκάλεσε και τη διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη. «Άκουσα κάποιον να μιλάει σήμερα για εκλογές. Όποιος το κάνει, ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν θέλει το καλό του τόπου ή εξυπηρετεί προσωπικά του συμφέροντα» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Και όταν ρωτήθηκε για τον λόγο της επίσκεψής του, είπε σκωπτικά πως «ήρθα να δω λίγους καλούς φίλους», δείχνοντας τον Θανάση Μπούρα που ήταν δίπλα του.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Διαβάστε περισσότερα:

Σαμαράς:Όποιος μιλά για εκλογές δεν θέλει το συμφέρον του τόπου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ