ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση Τσίπρα στη συνέντευξη Σαμαρά στη Realnews

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση Τσίπρα στη συνέντευξη Σαμαρά στη Realnews

 

Στη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Realnews απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σαμαράς δήλωσε στη Realnews αναφορικά με τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχουν εξαγορές ή απόπειρες εξαγορές και εκβιασμοί βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: “Και μόνο που είπαν κάτι τέτοιο είναι άθλιο, αισχρό και υβριστικό για τους Έλληνες βουλευτές”. “Η τρομοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ δεν περνάει…” πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κληθείς να σχολιάσει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Σαμαρά απάντησε:

“Δεν πρόκειται να ασχοληθώ, ούτε να σχολιάσω τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Σαμαράς, με ενδιαφέρει τι κάνει ο κ. Σαμαράς. Και σε ό,τι αφορά τον υπαινιγμό σε σχέση με την παρέμβασή μας πριν από μια εβδομάδα , την εξαιρετική ουσιαστική και κατατοπιστική για εμάς παρέμβασή που κάναμε στο ΣΔΟΕ, ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε.

Και νομίζω ότι όλοι έχουν κατανοήσει αυτό που είπαμε και οι αρμόδιοι λειτουργοί και οι παράγοντες-πολιτικοί και πολιτειακοί-αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αν καταλαβαίνω καλά από τη σημερινή του τοποθέτηση”.

 

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ