Τσίπρας: Χορηγία του κ. Σαμαρά η μη μετάδοση της ομιλίας

Τσίπρας: Χορηγία του κ. Σαμαρά η μη μετάδοση της ομιλίας

«Χορηγία» του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά προς τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την απόφαση της ΝΕΡΙΤ να μη μεταδώσει ζωντανά την ομιλία του στις 7.30 απόψε στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

«Έχει αποκτήσει μεγαλύτερο λαϊκό ενδιαφέρον και νομίζω ότι θα μεταδοθεί από πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές πηγές», είπε ο κ. Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Γιάννη Μίχο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον νέο δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τη θέση του κόμματός του κατά της εν λόγω επένδυσης και αναφέρθηκε στο διαφορετικό αναπτυξιακό μοντέλο που θέλει να προωθήσει στη Βόρεια Χαλκιδική, το οποίο δεν θα έχει επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον.

Επισήμανε ότι για όσες θέσεις εργασίας χαθούν στην περιοχή, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ως προτεραιότητα την κάλυψή τους μέσα από το πρόγραμμα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας που έχει καταρτίσει.

Και οι δυο συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει εξομάλυνση του κλίματος της έντονης αντιπαράθεσης ανάμεσα στους υποστηρικτές της επένδυσης και σε όσους αντιτίθενται και για την εκτόνωση της έντασης θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις το επόμενο διάστημα.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη απηύθυνε πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παρακολουθήσει μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο κ. Τσίπρας την αποδέχθηκε.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Τα είπαν Μπουτάρης – Τσίπρας

ΦΩΤΟ-Ο Τσίπρας στο περίπτερο της Ανατολικής Μακεδονίας

ΦΩΤΟ-Χάρισαν φανέλα του ΠΑΟΚ στον Τσίπρα

ΦΩΤΟ-Τσίπρας: Θα έχει λιποθυμήσει από τον ΕΝΦΙΑ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ