Μπακογιάννη: Παρά τον ΕΝΦΙΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει

Μπακογιάννη: Παρά τον ΕΝΦΙΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει

Η βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης, την ιδεολογική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ΕΝΦΙΑ αλλά και την προεδρική εκλογή.

«Δεν πρέπει να αμφισβητηθεί η ιδεολογική ταυτότητα της ΝΔ», σημείωσε με δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ για το σύμφωνο συμβίωσης είπε: «Τάχθηκα υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, ως αστική συμφωνία, καμία σχέση με το γάμο, είναι μια από τις υποχρεώσεις που έχουμε και είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων… Δεν μπορούμε να μην κουβεντιάζουμε τα θέματα».

«Παρά τον ΕΝΦΙΑ, που έβγαλε τη μισή Ελλάδα από τα ρούχα της, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει», είπε μεταξύ άλλων για την αξιωματική αντιπολίτευση η κ. Μπακογιάννη.

«Η κεντροαριστερά δεν είναι αξιόπιστος πόλος, δεν έχει λιμάνι, ενώ η κεντροδεξιά έχει πολύ συγκεκριμένη ιδεολογία από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αν θέλει μπορεί και πρέπει να εκφράσει όλη την παράταξη ο Αντώνης Σαμαράς» επισήμανε.

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε δε ότι «υπάρχουν 180 βουλευτές». Όπως παρατήρησε, ο κόσμος δεν θέλει εκλογές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ