Να μιλήσει στην έκθεση του Ιδρύματος Παπανδρέου θέλει ο Βενιζέλος

Να μιλήσει στην έκθεση του Ιδρύματος Παπανδρέου θέλει ο ΒενιζέλοςΡεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

Να μιλήσει στα εγκαίνια της έκθεσης ιστορικού υλικού του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» διεκδικεί τώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπη, απαντώντας στην πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη στο Ζάππειο, με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, δήλωσε ότι θα παραστεί, ενώ ήδη προγραμματίζεται ότι θα απευθύνει και χαιρετισμό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πάλι, ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι έχει ανειλημμένη υποχρέωση και θα απουσιάζει στο εξωτερικό ως ομιλητής σε συνάντηση της Royal Bank of Scotland στις 3 Σεπτεμβρίου, ανταποδίδοντας πάντως την πρόσκληση για να παραστεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος αυτή την φορά στα εγκαίνια της έκθεσης του ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου.

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη παρατηρούν ότι ο Ευ. Βενιζέλος θα το κάνει ευχαρίστως και θεωρούν ως «αυτονόητο» ότι θα του ζητηθεί να απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της έκθεσης.

Εκτιμούν άλλωστε, ότι η πρόσκληση που του έχει απευθυνθεί το Ίδρυμα Α. Παπανδρέου, δεν μπορεί να έχει το ίδιο περιεχόμενο με την πρόσκληση προς τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων του συνταγματικού τόξου, τον Πρόεδρο της Βουλής και άλλους θεσμικούς παράγοντες…

«Η επέτειος της 3ης του Σεπτέμβρη είναι πάντα ευκαιρία συσπείρωσης του χώρου και αυτόν το χαρακτήρα του εορτασμού είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει ο Ευ. Βενιζέλος.

Άλλωστε την περίοδο αυτή η προσοχή όλων πρέπει είναι στραμμένη στα μεγάλα εθνικά μέτωπα της οριστικής εξόδου από την κρίση και του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, Ανάπτυξης και Απασχόλησης: Συνάντηση με τρόικα στο Παρίσι, παρουσίαση οδικού χάρτη στη ΔΕΘ, συνεδρίαση Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης κοκ», λένε στο ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας να εμφανίσουν την έκθεση ιστορικού υλικού που ξεκινά δύο μέρες πριν από την εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη στο Ζάππειο ως «μια πολύ καλή προκαταρκτική εκδήλωση στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού»…

 

Πηγή:real.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ