Tην Τρίτη η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου

Tην Τρίτη η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου

 

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Για το πρωί της Τρίτης μεταφέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Οι δύο άνδρες εκτός από τις ρυθμίσεις για τον ΕΝΦΙΑ και τις εξελίξεις με το αντιρατσιστικό, αναμένεται να συζητήσουν και την τακτική της κυβέρνησης ενόψει της συνάντησης του κλιμακίου των υπουργών με επικεφαλής τον Γκίκα Χαρδούβελη με την τρόικα στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.

Την Τετάρτη, άλλωστε, ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου για την κυβερνητική τακτική ενόψει του Παρισιού.

Τη Δευτέρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ορίσει συνεχείς συσκέψεις με κομματικά στελέχη και συνεργάτες του, τόσο για τα καυτά θέματα της κυβέρνησης, όσο και για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ενόψει και της εκδήλωσης για την 3η του Σεπτέμβρη.

Για την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ορίστηκε η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης, του οργάνου δηλαδή που ασχολείται με την αύξηση της απασχόλησης και των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

 

 

Πηγή:real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ