Χαρακόπουλος: Η μεταρρύθμιση κατέληξε σε φιάσκο

Χαρακόπουλος: Η μεταρρύθμιση κατέληξε σε φιάσκο

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος υποστήριξε ότι «η λεγόμενη μεταρρύθμιση κατέληξε σε φιάσκο» κι εξήγησε στον Αιμίλιο Λιάτσο στον RealFm 97,8 ότι αν και «επιμηκύνθηκε η διάρκεια ζωής του γάλακτος, οι τιμές δεν έπεσαν στον καταναλωτή ενώ στον παραγωγό μειώθηκαν. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα οι τιμές στον καταναλωτή αυξήθηκαν». Όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ακόμα και τώρα  μπορεί να μειωθεί η τιμή στο γάλα με μείωση του ΦΠΑ στα πρώτα είδη ανάγκης

«Το να συγκρίνουμε την τιμή του γάλακτος στην Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία είναι λάθος γιατί στη Μεγάλη Βρετανία έχουν μηδενικό ΦΠΑ στο γάλα ενώ στη χώρα μας έχει 13%» εξήγησε ο κ. Χαρακόπουλος  και αναφέρθηκε σε μια σειρά διορθωτικές κινήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην μείωση των τιμών.

«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλους φόρους και δοκιμάζεται η ιδεολογία, ο πυρήνας αυτής της παράταξης της ΝΔ. Στον πυρήνα αυτής της παράταξης υπάρχει η αντίληψη για λιγότερο, μικρότερο, αποτελεσματικότερο κράτος αλλά και λιγότερους φόρους» είπε.

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ