Μαρκόπουλος: “Τα μπουκαρίσματα στα σπίτια δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν”

Μαρκόπουλος: “Τα μπουκαρίσματα στα σπίτια δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν”

 

«Τα μπουκαρίσματα στα σπίτια δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν» δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στον Real Fm 97.8, αναφερόμενος στις εφόδους των εφοριακών στα σπίτια των φορολογούμενων χωρίς την παρουσία δικαστικών λειτουργών.

Την ίδια στιγμή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επισήμανε ότι στην Ελλάδα δεν μπορεί να ισχύσει ότι γίνεται με την αμερικανική φορολογική αστυνομία, καθώς στην χώρα μας δεν επιτρέπεται από το Σύνταγμα οι κατ οίκον έρευνες χωρίς εισαγγελική παρέμβαση.

Ο κ. Μαρκόπουλος, παράλληλα, τόνισε ότι «εμείς δεν ψηφίσαμε αυτά τα πράγματα στη Βουλή, για τον ΕΝΦΙΑ», και πρόσθεσε ότι πρόκειται για τραγικά λάθη που κοστίζουν στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στα σενάρια των αιφνιδιαστικών εκλογών το Φθινόπωρο, υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα και καθημερινά» ενώ αναρωτήθηκε αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να διαπραγματευτεί το χρέος με τους δανειστές μας, απαντώντας πως «όχι».  Μάλιστα τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που θα εγκαινιάσει την μεταμνημονιακή Ελλάδα.

 Τέλος, ο κ. Μαρκόπουλος, ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το «πολιτικό του σπίτι», διευκρινίζοντας ότι στο παρελθόν δεν είχε φύγει από την παράταξη αλλά είχε διαγραφεί.

 

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ