Αντιπολίτευση με… κάμπινγκ, συναντήσεις και… Βουλή

Αντιπολίτευση με… κάμπινγκ, συναντήσεις και… Βουλή

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Θερμό πολιτικό κλίμα, παρά τα μπάνια του λαού, προετοιμάζει για την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με … κάμπινγκ, συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα και σκληρή αντιπολίτευση στη Βουλή.

Ο Πρόεδρος του κόμματος συναντάται στις 11 το πρωί σήμερα με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ προκειμένου να εκφράσει την αντίρρηση του ΣΥΡΙΖΑ στην αξιολόγηση.

Παράλληλα σκληρή αναμένεται η αντιπολίτευση στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα δάση, το οποίο η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί καταστροφικό για το περιβάλλον, ενώ κάνει λόγο για εξυπηρέτηση συμφερόντων. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ταυτόχρονα, περιμένει τις εξελίξεις με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου, πολύ περισσότερο που στο Β΄ θερινό τμήμα της Βουλής συμμετέχει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος όπως είναι φυσικό θα συμμετάσχει στις συζητήσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση αποδίδεται στο 2ο Κάμπινγκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που φιλοξενείται φέτος στην παραλία Βαθύ του Γυθείου από τις 2 μέχρι τις 10 Αυγούστου 2014, με κεντρικό θέμα την προστασία των αιγιαλών. Από την Κυριακή 3/8 η διοργάνωση ξεκινά με θεματικά εργαστήρια, συνεχίζεται με τον α΄ κύκλο των κινηματογραφικών προβολών με τίτλο «Ένα ακόμη βλέμμα στον φασισμό» και την ταινία «Οι τελευταίες μέρες της Σόφι Σολ» (Μαρκ Ράδερμουντ, 2005), με την ημέρα να ολοκληρώνεται υπό τους alternative rock και funk ήχους των radio Sol.

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί κεντρική εκδήλωση στην Σπάρτη με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα επισκεφτεί και φέτος το κάμπινγκ όπως και πέρσι στην Θεσπρωτία.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ