Κουίκ: Η ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε

Κουίκ: Η ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Γιάννη Παπαδόπουλου, Αγγελικής Λάζου, για την υπόθεση του Νίκου Μαζιώτη, την πολιτική επικαιρότητα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχω παλιούς λογαριασμούς με αυτά τα καθάρματα της τρομοκρατίας. Δεν είναι δυνατόν μια χούφτα καθαρμάτων να διαμορφώνει τις τύχες της Ελλάδας», σχολίασε αρχικά ο κ. Κουίκ για τη σύλληψη Μαζιώτη και συνέχισε:

«Το ότι συνελήφθη ο Μαζιώτης είναι ένα μεγάλο γεγονός. Το ότι ο Μαζιώτης επέλεξε μέσα στον κόσμο, όταν εντοπίστηκε, να τραβήξει όπλο και να ρίξει οκτώ σφαίρες, εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί την θα κάνανε; Ρίξανε μια σφαίρα απ’ ότι ξέρω».

«Κι εμείς είμαστε αντίθετοι στο θέμα του αιγιαλού. Εμείς πήραμε μια απόφαση και χάρηκα ιδιαίτερα που το ανακοίνωσε και με έναν θυμό μέσα του, ο Πάνος ο Καμμένος, που είπε ότι τελείωσε αυτή η ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να εμφανιζόμαστε εμείς ότι είμαστε οι ακόλουθοί του, οι χειροκροτητές του, οι συνοδοιπόροι του. Ο ΣΥΡΙΖΑ τη δουλειά του, εμείς τη δουλειά μας».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ