Το «χαμένο σήμα» του Λοβέρδου

Το «χαμένο σήμα» του Λοβέρδου

Επίμονα αναζήτησαν τον Ανδρέα Λοβέρδο τα στελέχη του κλιμακίου της τρόικας χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί του καθώς το κινητό του υπουργού Παιδείας δεν είχε σήμα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Και ξαφνικά την Παρασκευή στη σύσκεψη για τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων με την τρόικα ο Πολ Τόμσεν ρώτησε πού είναι ο υπουργός Παιδείας κ. Α. Λοβέρδος: «Γιατί δεν μπορείτε να το βρείτε; Τηλεφωνείστε του» τον συμβούλευσαν οι δικοί μας: «Έχει κλειστό το τηλέφωνό του ή δεν έχει σήμα», είπε ο κ. Τόμσεν. Την κατάσταση έσωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκη: «Νομίζω ότι είναι στο Άγιο Όρος, εκεί δεν έχει σήμα», τους είπε.

Έλα όμως που οι τροϊκανοί ήθελαν να μάθουν πού βρισκόταν ακριβώς ο υπουργός Παιδείας. Οπότε ένας από την ελληνική αντιπροσωπεία είπε δειλά- δειλά: «Νομίζω ότι βρίσκεται στη Μονή Εσφιγμένου, εκεί σίγουρα δεν πιάνει το κινητό».

Κάτι πήγαν να ρωτήσουν οι τροϊκανοί, αλλά το άφησαν. Πάντως το ραντεβού κλείστηκε τελικά γι΄αυτήν την εβδομάδα με θέμα τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων στα πανεπιστήμια».

 

Πηγή: tovima.gr

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Λοβέρδος: Δεν θα έχουμε εκλογές

ΒΙΝΤΕΟ-Το μενού του Κινέζου προέδρου στην Ρόδο

Πρόταση εξεταστικής για το ασφαλιστικό ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ