ΒΙΝΤΕΟ-Παφίλης: Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας

ΒΙΝΤΕΟ-Παφίλης: Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας

«Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Η ομιλία σας, ενώ κατά τα άλλα ανέλυε μία στρατηγική, έβγαζε ως συμπέρασμα ότι βρήκαμε τα κορόιδα, τους επιχειρηματίες και τους μονοπωλιακούς ομίλους», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, απευθυνόμενος στον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη.

Ο κ. Παφίλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για τη «μικρή» ΔΕΗ υποστήριξε ότι «κανένα όφελος δεν θα έχει ούτε η χώρα, ούτε οι καταναλωτές, ούτε οι εργαζόμενοι, από το ξεπούλημα και την διάλυση της ΔΕΗ, αλλά οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι».

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα τόνισε ότι το κόμμα του θα καταθέσει τη δική του πρόταση για ακύρωση του συνολικού πλαισίου απελευθέρωσης της ηλεκτρικής ενέργειας και κατά του νομοσχεδίου για «μικρή ΔΕΗ».

Παράλληλα σημείωσε ότι παρά τις διαφορές που υπάρχουν στις προτάσεις των κομμάτων μπορεί το θέμα αυτό να συζητηθεί στην ολομέλεια, καθώς υπάρχει προηγούμενο -όπως είπε-, ώστε να κρίνει ο λαός ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά παλεύουν να είναι η ενέργεια δημόσιο αγαθό και ποιοι κρύβονται για να μην εκτεθούν ότι υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ