ΒΙΝΤΕΟ-“Έκρηξη” του Άδωνι στη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-“Έκρηξη” του Άδωνι στη Βουλή

Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε η φράση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη ότι «μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πρώτο θερινό τμήμα ο τέως υπουργός Υγείας, ο οποίος κανονικά μετέχει στο τρίτο τμήμα της Βουλής».

«Μάλλον λόγω της μικρής της εμπειρίας στα κοινοβουλευτικά δρώμενα δεν γνωρίζει ότι οι αντικαταστάσεις βουλευτών στα θερινά τμήματα είναι κάτι προβλεπόμενο από τον κανονισμό», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε:

«Μία συνάδελφος που έχει και δημοσίως τοποθετηθεί υπέρ του νομοσχεδίου για τη “μικρή” ΔΕΗ είχε ένα προσωπικό ζήτημα και ζήτησε να την αντικαταστήσει κάποιος. Ζήτησα να είμαι εγώ γιατί με ενδιαφέρει εξαιρετικά η υπεράσπιση αυτού του νομοσχεδίου και η ιδεολογική μάχη των ιδιωτικοποιήσεων».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρενέβη με αποτέλεσμα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη, να πει: «Είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά η συγκεκριμένη είναι και αγενής Ελληνίδα. Πως θα γίνει δηλαδή;  Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. Κ. Πρόεδρε προστατεύστε με επιτέλους».

Δείτε το βίντεο: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ