Ο Κικίλιας συμμετείχε σε επιχείρηση-σκούπα

Ο Κικίλιας συμμετείχε σε επιχείρηση-σκούπα

Eκπληκτοι πολίτες του κέντρου της Αθήνας αντίκρισαν χθες τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια να συμμετέχει σε αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση του παραεμπορίου, της εγκληματικότητας και της παράνομης μετανάστευσης.

Ο υπουργός επιχείρησε μαζί με τα μεικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιώντας εκατοντάδες ελέγχους στην περιοχή γύρω από την οδό Ερμού αλλά και στην περιοχή της Ακρόπολης, όπου συναντώνται πολλοί τουρίστες.

Είναι η πρώτη φορά που υπουργός βρίσκεται στο πεδίο και έχει την άμεση εποπτεία μίας επιχείρησης της αστυνομίας. Πηγές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης τονίζουν ότι ο Βασίλης Κικίλιας δεν πρόκειται να «κάτσει στο γραφείο του και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξαναβγεί στους δρόμους».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Εθνους, η επιχείρηση-σκούπα ήταν προγραμματισμένη για διαφορετική ημερομηνία, αλλά έγινε χθες με εντολή του υπουργού.

Τόσο η παράνομη μετανάστευση όσο και η πάταξη της εγκληματικότητας, ιδίως στο κέντρο της Αθήνας, είναι θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του νέου υπουργού, ο οποίος θέλει να παταχθεί η παραβατικότητα και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους και καταστηματάρχες της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του Β. Κικίλια στην επιχείρηση-σκούπα δεν απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, καθώς έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: Εθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ