Βαρβιτσιώτης: Σύγκρουση αν παίξουν το παιχνίδι του “Όχι σε όλα”

Βαρβιτσιώτης: Συγκρουσή αν παίξουν το παιχνίδι του “Όχι σε όλα”

Στο θέμα της «μικρής ΔΕΗ» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή.

«Αν κάποιοι νομίζουν σε μία χρονιά που προβλέπει μια δραματική έως πάρα πολύ μεγάλη αύξηση του τουριστικού ρεύματος, ο τρόπος με τον οποίο θα τους υποδεχθούμε όλους αυτούς τους ξένους είναι με διαρκή μπλακ άουτ, νομίζω ότι θα διακινδυνεύσουμε να περιθωριοποιηθούν από την ίδια την κοινωνία και όχι από το πολιτικό σύστημα», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Ναυτιλίας πρόσθεσε: «Η ίδια η κοινωνία δεν δέχεται τέτοιες μορφές εκβιαστικού συνδικαλισμού.

Ελπίζω ότι η ΓΕΝΟΠ δεν θα φτάσει σε αυτές τις μορφές του συνδικαλισμού.

Αν ο κ. Φωτόπουλος θέλει να παίζει το πολιτικό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος λέει “όχι” σε όλα, “όχι” σε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση και “όχι” σε οποιαδήποτε ιδιωτικοποίηση, νομίζω ότι, τότε, αναγκαστικά θα πάμε σε μια μεγάλη σύγκρουση…

Εύχομαι οι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που δεν εμφορούνται από τις ίδιες σκέψεις, δεν θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της συνδικαλιστικής τους ηγεσίας».

«Είναι μακρινό και υποθετικό το σενάριο»

Ο υπουργός Ναυτιλίας σχολίασε και τη συνέντευξη του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Realnews περί ενδεχόμενης συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:

«Σκέφτομαι κατ΄αρχας πρώτα απ’ όλα να κάνω σωστά τη δουλειά μου, ώστε να συμβάλω και εγώ στην εκλογική επιτυχία της ΝΔ.

Όταν θα φτάσουμε στην περίοδο των εκλογών και δούμε αποτελέσματα που δεν θα προκύπτει είτε αυτοδύναμη είτε κυβέρνηση όπως αυτή που έχουμε, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ενδεχομένως και με άλλες δυνάμεις, βεβαίως θα πρέπει να αναζητήσουμε όλες τις πιθανές λύσεις, ώστε η χώρα να μη μπει σε έναν αέναο εκλογικό κύκλο. Είναι μακρινό και υποθετικό το σενάριο».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ