Ανδριανός: Υπερήφανος απόψε κάθε Έλληνας φίλαθλος

Ανδριανός: Υπερήφανος απόψε κάθε Έλληνας φίλαθλος

«Κάθε Έλληνας φίλαθλος αισθάνεται απόψε υπερηφάνεια για την αξιοπρεπέστατη και πλήρως επιτυχημένη παρουσία της  ομάδας μας», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Κόστα Ρίκα.

Ο κ. Ανδριανός δήλωσε:

«Κάθε Έλληνας φίλαθλος αισθάνεται απόψε υπερηφάνεια για την αξιοπρεπέστατη και πλήρως επιτυχημένη παρουσία της  ομάδας μας σε ολόκληρη την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, παρά το σημερινό αποτέλεσμα που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και το επιτελείο του, σε όλα τα μέλη της αποστολής, γιατί κατάφεραν έναν πρωτόγνωρο άθλο: να προκριθεί η Ελλάδα στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου και να φτάσει μία ανάσα από τους προημιτελικούς.

Επιπλέον συγχαρητήρια αξίζουν οι διεθνείς μας για το ήθος που επέδειξαν στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και για την επιστολή τους με την οποία ζητούν αντί του πριμ να κατασκευαστεί προπονητήριο. Η θετική ανταπόκριση του ίδιου του Πρωθυπουργού σ’ αυτό το αίτημα είναι εγγύηση πως η πολιτεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσουν οι εθνικές μας ομάδες αυτή την πολύτιμη υποδομή ώστε η φετινή επιτυχία να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σύντομα να πανηγυρίσουμε νέες, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ