ΒΙΝΤΕΟ-Τζαμτζής: Στηρίζω την κυβέρνηση αλλά δεν είμαι μουγκός

ΒΙΝΤΕΟ-Τζαμτζής: Στηρίζω την κυβέρνηση αλλά δεν είμαι μουγκός

Την απόφασή του να καταψηφίσει την τροπολογία για την αποκατάσταση των αμοιβών των δικαστικών λειτουργών, αν δεν συμπεριληφθούν σε αυτή οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Star.

Όπως είπε, η θέση των πέντε βουλευτών για το θέμα είναι ξεκάθαρη, ενώ δεν απέκλεισε να συνταχθούν μαζί τους και άλλοι βουλευτές της ΝΔ.

«Δεν κάναμε κανένα κίνημα να μαζευτούμε. Και μέσα στη βουλή υπάρχουν σχέσεις, φιλίες, ζυμωνόμαστε, συζητούμε. Κάποιοι βάλαμε την υπογραφή μας. Μπορεί να είναι και άλλοι δεν μπορώ να το αποκλείσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζαμτζής.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα επιμείνει στη στάση του ακόμα και αν τεθεί θέμα διαγραφής του, δήλωσε πως, «όταν κάνεις κάτι, αποδέχεσαι και τις συνέπειες».

Διευκρίνισε, ωστόσο πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν σχετίζεται με τη στήριξή του στην κυβέρνηση, καθώς ο ίδιος, όπως είπε, βρίσκεται «στην πρώτη γραμμή» και παλεύει υπέρ των κυβερνητικών επιλογών.

«Αυτό που έχω πει είναι ότι δεν είμαι μουγκός. Θα μιλώ, θα καταθέτω την άποψή μου και, όταν πιστεύω ότι έχω δίκιο, θα το παλεύω», είπε ο κ. Τζαμτζής και σημείωσε πως τίθεται θέμα διαφύλαξης της αξιοπρέπειας.

Δείτε το βίντεο από το Star:

 

Διαβάστε επίσης:

“Γαλάζιες” ενστάσεις για τα μισθολογικά των δικαστικών

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ