Βούλτεψη: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει “κόμμα μέσα στο κόμμα”

Βούλτεψη: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει “κόμμα μέσα στο κόμμα”

 

«Άδοξο τέλος είχε η περίφημη «πολιτική των συμμαχιών» επί της οποίας κονταροχτυπήθηκαν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και η βασική ομάδα αμφισβήτησής της, δηλαδή η «Αριστερή Πλατφόρμα» του κ. Λαφαζάνη, κατά την τελευταία διήμερη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη για την Πολιτική Απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελικά, οι μόνοι πολιτικοί χώροι προς τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ξεκάθαρο κάλεσμα για συνεργασία, είναι το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ», δήλωσε η κα. Βούλτεψη και συμπλήρωσε, «Επομένως, η μόνη διεύρυνση ενός κόμματος που θέλει να εμφανίζεται ως ευρωπαϊκό, είναι προς τους δύο κατ’ εξοχήν αντιευρωπαϊκούς πολιτικούς χώρους.

Η άποψη αυτών που βλέπουν ως απειλή τα «κεντροαριστερά σενάρια» και επιδιώκουν την κομματική «καθαρότητα», επικράτησε κατά κράτος, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει «κόμμα μέσα στο κόμμα».

Στο μεταξύ, ενώ εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται ότι δεν έχουν «γειωθεί» με την κοινωνία, την καλούν σε «παλλαϊκό μέτωπο ανατροπής», δήθεν με αφορμή το θέμα της ΔΕΗ».

Κλείνοντας, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε: «Με την Πολιτική Γραμματεία και το Προεδρείο της Κ.Ο. να βρίσκονται, όπως αποφασίστηκε, σε διαρκή συνεδρίαση όλο το καλοκαίρι, βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη προσπάθεια να κρυφτεί το σχίσμα κάτω από την επαναστατική γυμναστική».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ