ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Η βαθμολογία δεν θα επηρεάσει το μισθό

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Η βαθμολογία δεν θα επηρεάσει το μισθό

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνει μείωση μισθού σε όποιον δεν αποδίδει έδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star, επισημαίνοντας ότι υπάρχει δέσμευση να επανεξεταστούν ζητήματα που αφορούν συνολικά στο μισθολόγιο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι θα εξεταστεί και, αν είναι εφικτό, θα συνδεθούν ενδεχομένως πρόσθετες μισθολογικές παροχές όχι μόνο με τη θέση ενός υπαλλήλου, αλλά και με την απόδοσή του, υπογραμμίζοντας ότι ο κύριος σκοπός του νέου συστήματος είναι να διορθωθούν αδικίες που υπάρχουν στο ενιαίο μισθολόγιο.

«Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουμε ένα στέρεο και αξιόπιστο σύστημα αξιολόγησης, θα μπορούμε να συζητήσουμε για ενδεχόμενα bonus σε αυτούς οι οποίοι αποδίδουν περισσότερο είτε σε επίπεδο οργανικής μονάδος είτε σε επίπεδο υπαλλήλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο υπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μείωση μισθού σε όποιον δεν αποδίδει, προσθέτοντας ότι η βαθμολογία στη χαμηλότερη κλίμακα δεν θα έχει επιπτώσεις ούτε τίθεται ζήτημα διαθεσιμότητας ούτε μείωσης μισθού.

Δείτε τα βίντεο από το Star:

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα επιλέγονται οι προϊστάμενοι στο Δημόσιο

Λοβέρδος: Δεν θα πω ότι παγώνει η αξιολόγηση

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ