Έρωτες και διαζύγια στη ΔΗΜΑΡ

Έρωτες και διαζύγια στη ΔΗΜΑΡ

Μέσα στην αναταραχή και τους πονοκεφάλους της Αγίου Κωνσταντίνου, εσχάτως ανθεί ένα ειδύλλιο, που ήρθε να προκαλέσει νέες έγνοιες και ανησυχίες στην ηγεσία του κόμματος, καθώς έγινε αιτία για ομηρικούς καβγάδες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ιστορίας, η οποία φτάνει πλέον και στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το νέο ζευγάρι, που πιθανόν να εξελιχτεί και σε πολιτικό μπελά για τον Φώτη Κουβέλη, που παράμπλεξε με παλιούς Πασόκους, είναι η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Ιωάννινα, με αναφορές στο παπανδρεϊκό περιβάλλον, Θανάσης Οικονόμου.

Για χάρη του έρωτά τους διέλυσαν και οι δύο τους προηγούμενους γάμους τους: H κυρία Μάρκου με επιφανή επιχειρηματία του εκδοτικού χώρου, ο δε κ. Οικονόμου με γνωστό στέλεχος εταιρειών πολιτικής επικοινωνίας. Μόνο που τα πράγματα είχαν και τη σκοτεινή τους πλευρά.

Η μεν βουλευτής είχε ένα βελούδινο διαζύγιο, όμως ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων και σκαφών αναψυχής από τα Γιάννενα λειτουργούσε, όπως υποστηρίζει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσε εναντίον του η 37χρονη πρώην σύζυγός του, περίπου ως… οδοστρωτήρας. Ισχυρίζεται ότι όχι μόνο την εγκατέλειψε, μόλις γέννησε τα δίδυμα παιδιά τους, αλλά και αρνούνταν, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, να καταβάλει επαρκή οικονομικά μέσα ακόμη και για τη διατροφή τους, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει επαρκή εισοδήματα.

Και όλα αυτά, παρότι στο μεταξύ η πρώην σύζυγός του είχε σχεδόν αναγκαστεί να αφήσει την εργασία της στην Αθήνα και να μετακομίσει στα Γιάννενα για χάρη της πολιτικής καριέρας του κ. Οικονόμου – και να επιστρέψει κακήν κακώς στην πρωτεύουσα, μετά την αποτυχία του γάμου. 

Τώρα, η εγκαταλελειμμένη σύζυγος τον κατηγορεί ότι διέλυσε την επαγγελματική ζωή της, την έχει ισοπεδώσει προσωπικά και οικονομικά, ότι χειροδίκησε εναντίον της, αλλά και ότι αποκρύπτει από την εφορία εισοδήματα και συμμετοχές σε εταιρείες, για να μην είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά του.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ