ΒΙΝΤΕΟ-Ντινόπουλος:Οι καθαρίστριες έγιναν σύμβολο και με τα σύμβολα δεν τα βάζεις

ΒΙΝΤΕΟ-Ντινόπουλος:Οι καθαρίστριες έγιναν σύμβολο και με τα σύμβολα δεν τα βάζεις

 

“Οι καθαρίστριες αυτές έγιναν σύμβολο. Και στην πολιτική με τα σύμβολα δεν τα βάζεις εύκολα” είπε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”.

“Στόχος μας σε αυτή τη διετία πρέπει να είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς την κοινωνία. Αυτό που έγινε στο υπουργείο Οικονομικών με τις καθαρίστριες δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Αλίμονο αν πάει ένας  υπουργός στο υπουργείο, δει απ’έξω να υπάρχουν κάποιοι απολυμένοι και κάνει πως δεν τους βλέπει” είπε ο κ. Ντινόπουλος.

“Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε είναι το εξής: Η κοινωνία υπήρξε και είναι ακόμα στα κάγκελα. Θέλει επιτέλους να δει ένα φως στην άκρη του τούνελ . Κατά την άποψή μου αυτό αρχίζει να φαίνεται, όμως αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να την αποκαταστήσουμε ως κυβέρνηση κάνοντας οτιδήποτε προς αυτή την κατεύθυνση” συμπλήρωσε.

 

Παράλληλα, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Στρατούλη, σημείωσε ότι η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιβεβαιώθηκε στις κάλπες, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές έδειξαν πως ο κόσμος δεν τον εμπιστεύεται.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ