ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Όσοι έχουν μυαλό να στηρίξουν τον Σαμαρά

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Όσοι έχουν μυαλό να στηρίξουν τον Σαμαρά 

 

Με ένα πολιτικό σχόλιο ξεκίνησε και αυτή την εβδομάδα την εκπομπή του ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Λέγοντας ότι δεν έχει «καμία απολύτως εξάρτηση από πολιτική καρέκλα» ανέφερε ότι δεν στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά «έναντι ανταλλαγμάτων και καρέκλας», αλλά ότι τον υποστηρίζει «πραγματικά πάρα πολύ και από καρδιάς».

«Πιστεύω ότι από την επιτυχία της κυβέρνησής του εξαρτάται το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας», τόνισε χαρακτηριστικά διευκρινίζοντας ότι το λέει και τώρα που βρίσκεται εκτός κυβέρνησης.

«Έχει παραλάβει μία κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη και ότι ο ίδιος εργάζεται πάρα πολύ για να τη φέρει εις πέρας», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Πρέπει όσοι έχουν μυαλό σε αυτή τη χώρα να στηρίξουμε όσο μπορούμε την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησής του, για να περάσει το καράβι απέναντι».

«Εάν η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός επιτύχουν στο στόχο τους θα είμαστε όλοι πολλαπλώς κερδισμένοι. Εάν δεν επιτύχουν θα είμαστε όλοι χαμένοι και δεν πρέπει να το κοιτάμε από την προσωπική μας σκοπιά», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου με αφορμή τη διαθεσιμότητα, χαρακτηρίζοντας «σοφή» τη χθεσινή απόφαση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Η χθεσινή απόφαση ήταν σοφή γιατί έθεσε τα όρια ότι το πρόγραμμα προχωράει, οι μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται και αυτό δεν έχει να κάνει με την προσωπική άποψη του ενός ή του άλλου υπουργού», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Η χώρα δεν μπορεί παρά να τραβήξει τον δρόμο μπροστά. Δεν έχει περιθώριο κανενός είδους συμβιβασμού και καμιάς οπισθοχωρήσεως. Η κυβέρνηση αυτή δεν πρέπει καν να ρίξει ρυθμούς πρέπει να τους επιταχύνει, ως προς την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων», επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης και κατέληξε:

«Φυσικά οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα είναι συνεχώς εν εξελίξει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις γίνονται και θα γίνονται με θεσμικό τρόπο στην ώρα τους και για να έχουν επιτυχία πρέπει να έχει αξιοπιστία. Και για να έχεις αξιοπιστία πρέπει να κάνεις αυτά τα οποία συμφωνείς».

 

Δείτε το βίντεο από το Kontra Channel

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ