Βούλτεψη: Ο Τσίπρας υιοθετεί απόψεις Μπερλουσκόνι-Η απάντηση του Βούτση

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας υιοθετεί απόψεις Μπερλουσκόνι-Η απάντηση του Βούτση

«Ο κ. Τσίπρας υιοθετεί απόψεις Μπερλουσκόνι στο θέμα και το μόνο που μας μένει είναι να βγει και να υιοθετήσει και μπούνγκα μπούνγκα» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM για τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με το θέμα των καθαριστριών και υποστήριξε ότι οι καθαρίστριες δεν πρέπει να είναι κρατικοί υπάλληλοι. «Σε όλη την Ευρώπη έχει ξεκινήσει μία συζήτηση για το ποιοι πρέπει να είναι κρατικοί υπάλληλοι. Ακόμη και στην Ιταλία της αριστερής κυβέρνησης Ρέντσι», είπε η κα Βούλτεψη ξεκινώντας την πρώτη της κόντρα με την αντιπολίτευση από το νέο της πόστο.

Η επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ είχε αρχίσει από τη ΝΕΡΙΤ νωρίς το πρωί όπου η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε  το κόμμα της αντιπολίτευσης για «σχοινοβασίες». «Είναι ένα εκκρεμές που πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσει», είπε η κα Βούλτεψη τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ Ευρώπης και εσωτερικού μετώπου.

Βούτσης: “Κακή αρχή κάναμε”

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Νίκου Βούτση έσπευσε να απαντήσει:  «Είναι θλιβερό αν αυτό είναι το ύφος και το ήθος της κυβερνητικής εκπροσώπου. Αν είναι αυτό, κακή αρχή κάναμε».

Όσο για το θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων των ΑΕΙ, η κυβερνητική εκπρόσωπος, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα βρεθεί οπωσδήποτε λύση κι επιχείρησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας πως «δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι δημιουργείται πρόβλημα στη χώρα από ένα ζήτημα που αφορά μια διαφωνία».

«Είναι πολύ λογικό να μη θέλει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος να βάλει την υπογραφή του σε απολύσεις πριν καλά καλά φτάσουν τα ΦΕΚ με τις εξουσιοδοτήσεις των αρμοδιοτήτων του» είπε χαρακτηριστικά για τη στάση αναμονής του νέου υπουργού Υγείας.

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Το ΔΝΤ ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο

Βούλτεψη: “Εντός συνόρων αριστερός” ο Τσίπρας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ