ΒΙΝΤΕΟ-Λοβέρδος: Δεν θα κάνω ανθρωποθυσίες

ΒΙΝΤΕΟ-Λοβέρδος: Δεν θα κάνω ανθρωποθυσίες

«Δεν εκβιάζω με παραίτηση» ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του ο νέος υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος και σημείωσε ότι χρειάζεται χρόνο για να δει τι θα κάνει με τους 380 υπαλλήλους που βρίσκονται προ της απόλυσης.

«Είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω γιατί χρειάζομαι λίγο χρόνο. Κανένας άνθρωπος δεν θα δεχόταν να κάνει ανθρωποθυσίες χωρίς να ξέρει τι κάνει», σχολίασε αρχικά ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε:

«Χρειάζομαι χρόνο για να δω τι θα γίνει με τους 380 υπαλλήλους που βρίσκονται προ της απόλυσης. Δεν θα κάνω απολύσεις μέσα σε λίγες ώρες χτυπώντας στο ψαχνό».

«Εγώ δεν μπήκα για να ξεκινήσω έτσι. Προτεραιότητά μου να ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο και όχι να κάνω απολύσεις. Παρ’ ότι έχω βαριά προβλήματα, ασχολούμαι με πράγματα που έρχονται από πίσω. Θα βρεθεί λύση η οποία θα εδράζεται και σε μια συζήτηση που θα ανοίξει», πρόσθεσε.

«Λείπουν 22.000 Δάσκαλοι και Καθηγητές για το επόμενο έτος. Χρειάζεται να γίνει αξιολόγηση στα Πανεπιστήμια για να δούμε τι θα γίνει με τους υπαλλήλους», σημείωσε ακόμα και συνέχισε:

«Υπήρχε διαφωνία Αρβανιτόπουλου-Μητσοτάκη για 383 απολύσεις. Δεν εκβιάζω με παραίτηση. Η συγκρότηση ανάμεσα στα δύο υπουργεία πρέπει να λυθεί».

Δείτε τα βίντεο από το Mega:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ