Η υπουργός Τουρισμού στην έκθεση FOOD EXPO ERIDANOUS

Η υπουργός Τουρισμού στην έκθεση FOOD EXPO ERIDANOUS

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της πρώτης έκθεσης ελληνικών Προϊόντων «Food Expo Eridanous» της Lidl Hellas στη χώρα μας, στο ξενοδοχείο Intercontinental της Αθήνας. Στην επίσημη έναρξη της Έκθεσης παρευρέθηκε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά και στελέχη της Lidl διεθνώς.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παίρνοντας τον λόγο τόνισε μεταξύ άλλων ότι η πρώτη έκθεση ελληνικών προϊόντων της Lidl Hellas αποτελεί ένα ιδιαίτερα θετικό γεγονός που προβάλλει τον πρωτογενή τομέα της ελληνικής οικονομίας αλλά και εμμέσως τον τουρισμό. Ο σκοπός της έκθεσης, δηλαδή η ανάδειξη και η προώθηση των ελληνικών προϊόντων, κινείται στο πλαίσιο των επιδιωκόμενων στόχων που έθεσε ως στρατηγική το υπουργείο Τουρισμού.

 

 

Η έκθεση απευθύνεται σε στελέχη και μέλη των Διοικήσεων των 26 χωρών της Ευρώπης στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία και βασικός στόχος της είναι να προωθήσει τα ελληνικά προϊόντα στα 10.000 καταστήματα των 26 χωρών δραστηριότητας της Lidl. Τα στελέχη της Lidl από το εξωτερικό σήμερα θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έως και 250 ελληνικά προϊόντα για τα καταστήματά τους στο εξωτερικού.

 

 

Η Lidl Hellas θέτει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προώθηση και ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και των Ελλήνων προμηθευτών. Αυτό γίνεται εμφανές από τη συνεργασία της με περισσότερους από 1.500 προμηθευτές στην Ελλάδα, παράλληλα όμως και από την προώθηση ελληνικών προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 800 εκατομμυρίων Ευρώ ετησίως.

 

 

Ήδη τα τελευταία εννέα χρόνια η Lidl διεξάγει τις λεγόμενες ελληνικές θεματικές εβδομάδες σε 26 χώρες της Ευρώπης, προωθώντας τα ελληνικά προϊόντα.

Σκοπός της Lidl Hellas, μέσω της Food Expo Eridanous είναι να καταστούν γνωστά τα ελληνικά προϊόντα και να μυηθούν οι Ευρωπαίοι πολίτες στη γεύση, την ποιότητα και την παράδοσή τους. Με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ελληνική οικονομία και η εξαγωγική δραστηριότητα της χώρας μας.

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και χαρά η Lidl Hellas φιλοξενεί την πρώτη Έκθεση Ελληνικών Προϊόντων στη χώρα μας. Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία της αποτελεί συνέχεια των δράσεων της εταιρείας στο πλαίσιο των καινοτόμων πρακτικών της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ