Βορίδης: Δεν υπάρχει ανάγκη για νέα χρηματοδότηση

Βορίδης: Δεν υπάρχει ανάγκη για νέα χρηματοδότηση

«Αντικειμενικά λειτουργεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ο Σόιμπλε –όχι ως πράκτορας. Αλλά αντικειμενικά αυτά που λέει ώρες ώρες λειτουργούν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm 97,8 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας τη δήλωση Γιακουμάτου.

«Εμείς δεν έχουμε πει ποτέ ότι αύριο το πρωί σταματούν οι δεσμεύσεις της χώρας. Αυτό δεν το έχει πει κανένας ποτέ» τόνισε ο κ. Βορίδης.

«Στην πραγματικότητα, καθώς η χώρα ανακτά τις δημοσιονομικές της δυνατότητες, καθώς βγαίνει από τον κύκλο των ελλειμμάτων, αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοσιονομική, οικονομική αυτονομία, από αυτή που είχε –με αυτή την έννοια σκίζει ο Σαμαράς τα μνημόνια» σημείωσε, αναφερόμενος στην προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού.

«Λέμε ότι η θέση της κυβέρνησης είναι ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό, άρα δεν υπάρχει ανάγκη για νέα χρηματοδότηση» επεσήμανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, ενώ σχολιάζοντας τις προβλέψεις του Σόιμπλε και του Ντάισελμπλουμ, πρόσθεσε:

«Πάρα πολλές φορές το τελευταίο διάστημα οι προβλέψεις τους έχουν αποδειχθεί εσφαλμένες».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ