Ο πρώην της Ρούλας «καίει» τον Γιάννο!

Ο πρώην της Ρούλας «καίει» τον Γιάννο!

Της Αννας Κανδύλη

Στον αέρα τινάζει τους ισχυρισμούς του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του για την προέλευση του 1,3 εκατ. ευρώ που βρέθηκε με τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ o Θόδωρος Ουσταμπασίδης, πρώην σύζυγος της Ρούλας Κουράκου. 

Στις καταθέσεις του ενώπιον των δικαστικών Αρχών, που αποκαλύπτει η Realnews, όχι μόνο δηλώνει άγνοια για το χρονικό διάστημα έως το 2010 σχετικά με την ύπαρξη του επίμαχου λογαριασμού στην τράπεζα HSBC, αλλά κάνει λόγο και για ποσά λίγων δεκάδων χιλιάδων ευρώ, τα οποία έδινε ετησίως για τα έξοδα των παιδιών. 

Μάλιστα, σημειώνει χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι από τα χρήματα που της έδινα μπορούσε να αποταμιεύσει, με δεδομένο ότι αυτά ήταν για να καλύπτονται οι ανάγκες των παιδιών μου (μισθός γυναικών που τα φρόντιζαν, δίδακτρα σχολείου κ.λπ.), και όχι όλες, γιατί έβαζε κι εκείνη χρήματα». Συγκεκριμένα, αναφέρει πως από το 1993 έως το 2000 έδινε, σε ευρώ, 30.000-40.000 ετησίως. 

Συνολικά λοιπόν, την εν λόγω περίοδο τα χρήματα του Θ. Ουσταμπασίδη, ακόμα κι αν όλα πήγαιναν στον επίμαχο λογαριασμό, δεν ξεπερνούν τα 250.000 ευρώ, ποσό πολύ μικρότερο από το 1,3 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στον λογαριασμό της HSBC. Ετσι, επί της ουσίας καταρρίπτεται αυτό που υποστήριξε το ζεύγος, πως επρόκειτο εν πολλοίς για χρήματα του πρώην συζύγου της Ρ. Κουράκου για τα παιδιά τους.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews

               

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ