ΒΙΝΤΕΟ-Καπερνάρος:’Αλλα είχαμε πει στον κόσμο

ΒΙΝΤΕΟ-Καπερνάρος:’Αλλα είχαμε πει στον κόσμο

Ο ανεξάρτητος πλέον, βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να παραιτηθεί από την Κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε συνομιλία συνεργασίας με άλλο κόμμα. Δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη», σχολίασε αρχικά ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε:

«Περίμενα να συνεδριάσουν τα όργανα και οι λόγοι της απόφασής μου συμπληρώθηκαν σήμερα».

«Όταν ξεκινάμε με 10,6 και σε έναν μήνα και κάποιες μέρες παίρνουμε 7,5 εγώ νόμιζα ότι τουλάχιστον σε αυτούς τους έμπειρους προς τα κοινοβουλευτικά, θα ηχούσε η καμπάνα του χωριού», πρόσθεσε.

«Πήγαμε σήμερα και προβληματιστήκαμε αναλογιζόμενοι και επιρρίπτοντας ευθύνες σε ανθρώπους που δεν ανήκουν στην κοινοβουλευτική ομάδα. Σήμερα θα περίμενα να θίξουμε σοβαρότατα θέματα που επισυνέβησαν», τόνισε ακόμα ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε:

«Ήθελα να συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, μεσολάβησαν κάποιες συνομιλίες και περίμενα ότι θα γίνουν κάποια πράγματα και δεν έγιναν».

«Δεν πείστηκα σήμερα από την επιχειρηματολογία και με όσα ειπώθηκαν και με όσα θα γίνουν, αν γίνουν. Δεν πείστηκα ότι θα υπάρξει αλλαγή και άλλος ορίζοντας».

«Άλλα θα έπρεπε να γίνουν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες έτσι όπως ξεκινήσαμε, σε σχέση με αυτά που δεσμευθήκαμε. Δεν θα έπρεπε, αν είχαν γίνει αυτά για τα οποία είχαμε συμφωνήσει όλοι, στο 3,46».

«Ήμουν εναντίων στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να συνευρεθούμε ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είχαμε κόκκινες γραμμές, που ήταν… κατακόκκινες», σχολίασε ακόμα ο κ. Καπερνάρος σε σχέση με τη συνεργασία των ΑΝ.ΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όχι. Δεν θα συνεργαστώ με τη Νέα Δημοκρατία», ξεκαθάρισε και συνέχισε: «Σαφέστατα θα μείνω αντιπολιτευόμενος βουλευτής.

«Δεν έχω ιστορικά προηγούμενα, έτσι ώστε να έχω κρίσεις και εμπειρίες. Δεν μπορώ να πω αν θα έχουμε ή όχι εκλογές», συμπλήρωσε.

Δείτε τα βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

O Kαπερνάρος στο enikos.gr για την ανεξαρτητοποίηση του

Καπερνάρος: Δεν πάω σε άλλο κόμμα

ΒΙΝΤΕΟ-Η αναγγελία της ανεξαρτητοποίησης Καπερνάρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ