ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρό πρόβλημα πολιτικών συμμαχιών

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρό πρόβλημα πολιτικών συμμαχιών

“Ο ΣΥΡΙΖΑ από την Κυριακή το βράδυ έπαψε να αθροίζει το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρης Κουκουλόπουλος από το βήμα της Βουλής και ρώτησε: “Είναι πολιτική άποψη ή έτσι σας βολεύει;”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διατυπώσει μία πρωτοφανή θεωρία που λέει ότι τίθεται ζήτημα εκλογών. Στην προσπάθειά του να στηρίξει αυτήν την άποψη, προσέφυγε σε μία δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ το 2009” 

“Το 2009, το πρώτο κόμμα που ήταν το ΠΑΣΟΚ είχε 36,65%, από μόνο του αυτό αν το μετέτρεπε κανείς σε ψήφους βουλευτικών εκολογών έκανε κυβέρνηση”,είπε.

Τόνισε επίσης ότι “είναι κραυγαλέο το συμπέρασμα που πρέπει να βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ” και τόνισε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρό πρόβλημα πολιτικών συμμαχιών. Ο δηλωμένος εταίρος του που είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, κατέρρευσε”.

Επίσης σχετικά με την Χρυσή Αυγή, ο Πάρης Κουκουλόπουλος ανέφερε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική δύναμη που λιγότερο απ’ όλους σχολιάζει την άνοδο της Χρυσής Αυγής”.

“Υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν ψηφίσει επανειλημμμένα Χρυσή Αυγή. Τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με απάθεια; Να δηλώνουμε όπως και για την παιδική πορνογραφία ότι είμαστε όλοι απένατι στο νεοναζισμό και έχουμε πράξει το καθήκον;” σημείωσε ο Πάρης Κουκουλόπουλος.

 

Δείτε το βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ