Μπόλαρης: Δεν έχουμε δίλημμα

Μπόλαρης: Δεν έχουμε δίλημμα

“Δεν έχουμε δίλημμα, αλλά και δεν επιθυμούμε να καταμετρηθούμε σωρηδόν με τις δυνάμεις της Χρυσής Αυγής” δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Συμμετέχω”, Μάρκος Μπόλαρης, για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

“Την Κυριακή, 25 Μαΐου οι δύο συνδυασμοί που αναμετρώνται για τη Διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προέρχονται από την ίδια παράταξη, στήριξαν και στηρίζουν τις ίδιες πολιτικές ύφεσης, λιτότητας, ανεργίας, κοινωνικής αποδόμησης. Γι’ αυτό δηλώσαμε ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι θετικό για τον θεσμό, την κοινωνία και τις πραγματικές της ανάγκες” επισημάνει στη δήλωσή του.

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές υπογραμμίζει: “Η κυβέρνηση γυρνώντας δεκαετίες πίσω, έχει σαν κεντρικό σύνθημα σε αυτές τις εκλογές την σταθερότητα στη χώρα. Προσπαθεί να φοβίσει τους Έλληνες πολίτες. Εμείς λέμε ότι η αυτή η ‘σταθερότητα’ της ανθρωπιστικής κρίσης, της ύφεσης, της ανεργίας και της μετανάστευσης των παιδιών μας στο εξωτερικό είναι η απόλυτη αστάθεια και πρέπει να καταδικαστεί! Καλούμε τους Έλληνες πολίτες, τους συμπολίτες μας Μακεδόνες, να επιλέξουν θετικά προοδευτικές δυνάμεις που με συνέργειες αγωνίζονται για δημοκρατική, αναπτυξιακή, εναλλακτική διέξοδο από την κρίση”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ