ΒΙΝΤΕΟ-Το email στήριξης του Παπανδρέου προς τον Βενιζέλο

ΒΙΝΤΕΟ-Το email στήριξης του Παπανδρέου προς τον Βενιζέλο

Την απόλυτη στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου απολαμβάνει η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ όπως τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε πως πριν από την εκδήλωση του ΠΑΟΣΚ στο μουσείο Μπενάκη δέχθηκε ένα email στήριξης από τον πρώην Πρωθυπουργό ενώ αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο που επιτελεί ο κ. Παπανδρέου για την παράταξη.

«Ο κ. Παπανδρέου είναι πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι και εν ενεργεία βουλευτής μας. Είναι κρίσιμος για ό, τι κάνουμε στη βουλή. Επικοινώνησε μαζί μου, μου έστειλε ένα πολύ ευγενικό και φιλικό email προχθές με αφορμή την εκδήλωση που είχαμε στο μουσείο Μπενάκη, και μου είπε ότι “θα βρω τον τρόπο να πω με πολύ καθαρό τρόπο την στήριξή μου στην παράταξη”. Ο πρώην πρόεδρος της παράταξης δεν την στηρίζει;», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών είναι μια μάχη «σώμα με σώμα» που ενέχει κινδύνους και υπεραμύνθηκε της διαπραγμάτευσης του κ. Παπανδρέου λέγοντας πως ο πρώην Πρωθυπουργός «έκανε το καλύτερο που μπορούσε».

Ο κ. Βενιζέλος διεμήνυσε πως η χώρα γυρίζει για πρώτη φορά σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης, η οποία θα προχωρήσει μόνο εάν διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα.

Τέλος, έστειλε σαφές μήνυμα σε όσους «φλερτάρουν» με την Χρυσή Αυγή, αφήνοντας αιχμές για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, και άσκησε κριτική στους ψηφοφόρους που επέλεξαν την Χρυσή Αυγή.

«Οι άνθρωποι που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή στηρίζουν μια εγκληματική οργάνωση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

 

Δείτε τα βίντεο του Mega

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει γενέθλια

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Τώρα ο Τσίπρας έχει γίνει «Παπανδρεϊκός»

ΒΙΝΤΕΟ-Γλέζος-Παναγιωτόπουλος για τη Χρυσή Αυγή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ