Μώραλης: Δεν είναι ευχάριστη η εικόνα του Μιχαλολιάκου

Μώραλης: Δεν είναι ευχάριστη η εικόνα του Μιχαλολιάκου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το αποτέλεσμα του Α’ γύρου των εκλογών, τους ισχυρισμούς του Β. Μιχαλολιάκου αλλά και τον Β’ γύρο.

«Ο κ. Μιχαλολιάκος, λόγω της σχέσης του με τον κ. Μιχαλολιάκο της Χ.Α μπορεί να έχει μια παραπάνω ενημέρωση από εμένα. Εγώ απευθύνομαι στους πολίτες του Πειραιά δεν απευθύνομαι σε παρατάξεις, το έχουμε πει από την αρχή. Είμαστε ένας υπερκομματικός συνδυασμός», σχολίασε αρχικά ο κ. Μώραλης και συνέχισε:

«Δεν έχω κάποια ενημέρωση ούτε καμία ένδειξη ότι υπήρχε καμία κατεύθυνση από πουθενά για να στηριχθεί ο δικός μας συνδυασμός. Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν 10 ή 12 ή 15 % ναζιστές. Εγώ ζητάω την στήριξη των πολιτών. Αυτά που λέει ο κ. Μιχαλολιάκος εντάσσονται σε μια λογική πόλωσης».

«Σας διαβεβαιώνω ότι όποιος είχε κατέβει στον Πειραιά, δεν είδε τίποτα από όσα καταγγέλλει, ένας και μόνο άνθρωπος. Είπε ότι εμποδίστηκε, είδαμε ένα βίντεο, είδαμε 10-15 ανθρώπους να ανταλλάσσουν κουβέντες σε ένα κλίμα έντασης, αλλά αυτό δεν μπορεί να βαφτιστεί παρεμπόδιση δημάρχου», πρόσθεσε.

«Δεν τον επιβεβαιώνει η αστυνομία, δεν τον επιβεβαιώνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, τον διαψεύδει δημοτικός του σύμβουλος που ήταν παρόν. Είναι μια στρατηγική γνωστή για τον κ. Μιχαλολιάκο», σχολίασε ακόμα και συνέχισε, αναφερόμενος στον νυν δήμαρχο Πειραιά:

«Δεν είναι ευχάριστη η εικόνα του δημάρχου Πειραιά, καταγγέλλει τους πάντες. Να μιλά για 30 αργύρια για δικούς του συνεργάτες, αντιδημάρχους που είχε στο δημοτικό συμβούλιο επειδή έκαναν την επιλογή να έρθουν μαζί μας. Να διαφωνεί με την αστυνομία, να καταγγέλλει εμένα, ότι είμαι μπροστινός. Νομίζω ότι είναι μια πικρία, ένας πανικός. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν μιλάμε για τα προβλήματα της πόλης. Εγώ δεν πάω σε debate με έναν άνθρωπο ο οποίος με λέει μαφιόζο, συμμορίτη και άλλα τόσα. Όλοι έχουμε την αξιοπρέπεια μας».

«Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα σπίτι κεντροαριστερό, άρα εγώ μπορώ πολύ πιο εύκολα να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που δεν μας ψήφισαν την Κυριακή. Έχω βρεθεί στο πεζοδρόμιο, έχω βρεθεί σε διεκδικήσεις με όλους αυτούς τους ανθρώπους και μπορώ να το κάνω», πρόσθεσε σχετικά με τις προσωπικές του πολιτικές καταβολές.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ