ΒΙΝΤΕΟ-Το Debate Καμίνη-Σακελλαρίδη στον ΑΝΤ1

ΒΙΝΤΕΟ-Το Debate Καμίνη-Σακελλαρίδη στον ΑΝΤ1 

 

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν οι υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας, ο Γιώργος Καμίνης και ο Γαβριήλ Σακελλάριδης.

 

 Οι θέσεις και η αντιπαράθεση

 

«Όταν απαγορεύσαμε τα δωρεάν συσσίτια της Χρυσής Αυγής στο δήμο της Αθήνας, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στάθηκε δίπλα μας», δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στο θέμα των τελευταίων ημερών για την Χρυσή Αυγή, κατά την διάρκεια του τηλεοπτικού debate, με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Σακελλαρίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «δεν αναζητούν την ψήφο των νεοναζί και των φασιστών και πρόσθεσε ότι ο κ. Καμίνης, λόγω του πανικού, προχωρά σε μέθοδο λασπολογίας.

Σε ερώτηση που τους έγινε για το ποια είναι η προτεραιότητα τους σε περίπτωση που εκλεχθούν την Κυριακή, ο κ. Καμίνης, τόνισε ότι ήδη φτιάχνεται η εικόνα της πόλης της Αθήνας και ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της ανάκαμψης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι στόχος είναι να μπορούν οι Αθηναίοι να περπατούν με ασφάλεια όλη την διάρκεια της ημέρας με ασφάλεια.

Τέλος, ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ότι οι θέσεις του όταν αναφέρεται στα «μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα» είναι η πιο απαρχαιωμένη άποψη της Αριστεράς.  

Δείτε το βίντεο του AΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ