ΠΑΣΟΚ: Προβοκατόρικες οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΣΟΚ: Προβοκατόρικες οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Για ανούσιες και προβοκατόρικες ανακοινώσεις κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ, που νωρίτερα έκανε λόγο για “δικέφαλο μνημονιακό κόμμα” ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

“Φαίνεται ότι η ψυχρολουσία της Κυριακής μετά τις πρόσκαιρες θριαμβολογίες οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανούσιες και προβοκατόρικες ανακοινώσεις όπως η σημερινή, για δήθεν σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ με την Ν.Δ.  Για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να “καπελώσουμε” κομματικά τους υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες σεβόμενοι την ανεξαρτησία και την αυτοτέλεια τους, μακριά από κομματικά χρίσματα. 

Άλλωστε σε όλους είναι γνωστό ότι στις περισσότερες περιφέρειες και σε πολλούς δήμους υπάρχει στον δεύτερο γύρο αντιπαράθεση υποψηφίων που προέρχονται από τον χώρο της ευρύτερης Δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης με τους υποψήφιους που έχουν το κομματικό χρίσμα της Ν.Δ” τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να κατανοήσει ότι υπάρχουν ικανοί και αποτελεσματικοί Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες, που είναι αποδεκτοί από ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις, και πώς ο «εγκλωβισμός» για την κατάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οδηγεί σε ένοχες “διαρροές” προς τα ΜΜΕ, που δημιουργούν κλίμα για συγχωροχάρτι.

«Όποιος βέβαια είναι εγκλωβισμένος διαρκώς στο “όνειρο”  για την εξ εφόδου κατάληψη της εξουσίας και μόνον, αδυνατεί να κατανοήσει ότι υπάρχουν ικανοί, προοδευτικοί, αποτελεσματικοί και ενωτικοί Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες που είναι αποδεκτοί από ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις.

Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτός ο εγκλωβισμός και η αγωνία οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένοχες “διαρροές” προς τα ΜΜΕ, που δημιουργούν κλίμα για συγχωροχάρτι στην ναζιστική και εγκληματική και ρατσιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής», σημειώνει.

Κλείνοντας, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει για τον Αλέξη Τσίπρα: «Και με την ευκαιρία: Είναι τυχαίο ότι ο κ. Τσίπρας δεν έκανε κανένα σχόλιο για την Χρυσή Αυγή το βράδυ του πρώτου γύρου, όπως έπραξαν άλλοι πολιτικοί αρχηγοί»;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ