Πέππας Vs Χρυσόγονος για τις ευρωεκλογές

Πέππας Vs Χρυσόγονος για τις ευρωεκλογές

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Πέππας και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, «μονομάχησαν» στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με φόντο τις ευρωεκλογές.

«Εκείνο που έχω καταφέρει στη ζωή μου είναι να επιχειρώ. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που έχουμε περάσει στη ζωή μας από κάποιες δύσκολες εμπειρίες, δεν πρέπει να τις κρατάμε για τον εαυτό μας αλλά πρέπει να τις μοιράσουμε στο κοινό», σχολίασε αρχικά ο κ. Πέππας και συνέχισε:

«Μπορώ και θέλω να βοηθήσω στην οικονομική ανάπτυξη ιδιαίτερα στον χώρο των μεσαίων επιχειρήσεων. Να βοηθήσω την νεανική δράση, τη νεανική επιχειρηματικότητα». 

«Θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση των πολιτών οι οποίοι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, διότι μπορώ να συμβάλω στην ανάδειξη και τον καυτηριασμό των παραβιάσεων του ευρωπαϊκού ενωσιακού δικαίου που συντελούνται στα πλαίσια του μνημονίου. Αυτά πρέπει κάποιος να τα φωνάξει. Να τα καταγγείλει», σχολίασε αρχικά ο κ. Χρυσόγονος και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει καν διαδικασία εκτίμησης το κατά πόσο τα μνημόνια που ενσωματώνονται στις αποφάσεις του Ecofin συνάδουν η δεν συνάδουν προς τον χάρτη».

«Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να πάμε σε Εθνικές εκλογές. Δεν αισιοδοξώ ότι θα συμβεί κάτι τόσο ριζικό χωρίς να το αποκλείω και τελείως, αλλά σε κάθε περίπτωση αισιοδοξώ ότι θα υπάρξει μια επιτάχυνση των εξελίξεων. Και βέβαια θα είναι μια ιστορική νίκη της αριστεράς», πρόσθεσε ο κ. Χρυσόγονος.

«Ο ορίζοντας για τη διεξαγωγή των επόμενων βουλευτικών εκλογών νομίζω πως είναι το αργότερο ο Μάρτιος του 2015, κατά την εκλογή του Προέδρου. Αν όμως έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα καταστήσει εμφανή την αποδοκιμασία του, πιθανών να έχουμε εξελίξεις», είπε ακόμα

«Από εκεί που πηγαίναμε για ένα Εθνικό μήνυμα να μεταφέρει τη συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές. Αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα στη ζώνη του ευρώ, ακούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είμαστε μέσα στην ασφαλή αγκαλιά του ευρώ και μπορούμε να μιλάμε για μια δημοσιονομική σταθερότητα», απάντησε ο κ. Πέππας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ