Κακλαμάνης: Ο Καμίνης ήταν ο αρχικός στόχος της ΝΔ

Κακλαμάνης: Ο Καμίνης ήταν ο αρχικός στόχος της ΝΔ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο της Αθήνας.

«Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα έφτανα μέχρι την κάλπη. Εξεπλάγην από τους 206 Αθηναίους και Αθηναίες που υπέστησαν πάρα πολλά και αυτοί και δεν έφυγαν από τον συνδυασμό», σχολίασε αρχικά ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε:

«Δεν σκέφτηκαν ότι θα έρχονταν δίπλα μου άνθρωποι που δεν τους ήξερα. Ήρθαν και είπαν γουστάρουμε αυτό που κάνεις. Κορυφώθηκαν τα χτυπήματα κατά παρέκκλιση της νομοθεσίας με τη δήλωση του Πρωθυπουργού το Σάββατο το μεσημέρι, για χαμένη ψήφο».

«Ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του ποσοστού, δυστυχώς θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή. Αυτός που έβλαψε τη Χρυσή Αυγή, ήμουν εγώ. Δεν φοβήθηκα να κοντραριστώ στα ίσια μαζί τους. Είναι ένα ποσοστό το οποίο το πήραμε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είναι ένα μασίφ κομμάτι το οποίο πολλοί θα θελήσουν μελλοντικά να το έχουν πλάι τους», πρόσθεσε.

«Δεν θα πάρω θέση στην νέα εκλογική μάχη. Η ΝΔ πήρε τον κ. Καμίνη γιατί αυτός ήταν ο αρχικός στόχος και επειδή εγώ δεν υποχώρησα στη μη υποψηφιότητά μου, μη αποδεχόμενος τα όποια ανταλλάγματα. Κατά πόσο ευνοεί αυτή η ξεκάθαρη δήλωση, πρωί πρωί, του κ. Κεδίκογλου, δεν είμαι σίγουρος», ξεκαθάρισε ο κ. Κακλαμάνης.

«Εγώ θα συνεχίσω την παρουσία μου στη Βουλή. Δεν θα είμαι ούτε ναι σε όλα, ούτε όχι σε όλα. Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα συνεργασίας. Εγώ θα ξεκινήσω μια προσπάθεια ανασυγκρότησης της κεντροδεξιάς», είπε ο κ. Κακλαμάνης σχετικά με την προσωπική του παρουσία και συνέχισε:

«Δεν φταίνε τα ονόματα των κομμάτων ούτε τα σύμβολά τους. Φταίμε εμείς που είμαστε μέσα στο κόμμα. Δεν πας να αλλάξεις αυτά τα πράγματα. Άκουσα για την Ελιά της κεντροδεξιάς. Αυτά είναι πράγματα που θα συντείνουν στο ανάποδο».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ