ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης: Μητέρα των μαχών η Κυριακή

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης: Μητέρα των μαχών η Κυριακή

«Μητέρα όλων των πολιτικών μαχών» χαρακτηρίζει την επόμενη Κυριακή ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ , Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Οι ευρωεκλογές, που είναι κορυφαία πολιτική αναμέτρηση και η ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών στο β’ γύρο. Πατάμε γερά πάνω στα αποτελέσματα του α’ γύρου και διεκδικούμε μια νίκη με μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές που θα επιταχύνει θετικές πολιτικές εξελίξεις» σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης και προσθέτει: «Μια καθαρή, μεγάλη διαφορά και με μία ψήφο πρωτιά είναι νίκη, αλλά μια καθαρή, μεγάλη διαφορά θα είναι θρίαμβος.

Πιστεύω ότι ο στόχος το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Μαΐου να είναι πάνω από το άθροισμα ΝΔ και Ελιάς. Μπορεί να μην είναι εύκολος, εξασφαλισμένος, είναι όμως εφικτός. Πιστεύω ότι έτσι και αλλιώς θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις, εθνικές εκλογές μέσα στο 2014, το θέμα είναι ο αέρας που θα δώσει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών να είναι αέρας νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή βίντεο: Youtube-χρήστης: AMNAwebTV

 

Διαβάστε επίσης:

 

Παρέμβαση Μιχελάκη για τα αποτελέσματα των exit polls

ΒΙΝΤΕΟ-Σακελλαρίδης: Αόρατος δήμαρχος ο Καμίνης

Βενιζέλος: Συσπείρωση και ενότητα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ