Εργοτάξιο, ουζάκι και καπελάκι

Εργοτάξιο, ουζάκι και καπελάκι

Μόνοι τους στη βεράντα του Μουσείου της Ακρόπολης τα είπαν για λίγο χθες το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πριν περάσουν στο γεύμα. Σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό”, ο Πρωθυπουργός έπινε καφέ και ο προσκεκλημένος του μπίρα. Ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, σύμφωνα με τη στήλη, ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι γερός πότης και φανατικός καπνιστής.

Για του λόγου το αληθές, στο τραπέζι που ακολούθησε, παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου και του διευθυντή του Μουσείου, Δημήτρη Παντερμαλή, ο υποψήφιος του ΕΛΚ τίμησε δεόντως όχι μόνο τη σφυρίδα αλλά και το ούζο. Μέχρι βέβαια να καταλήξει ο πρώην Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στο Μουσείο της Ακρόπολης, έκανε ολόκληρη περιοδεία στην Αθήνα.

Για την ακρίβεια, ξεκίνησε από το εργοτάξιο του μετρό στην Αγία Βαρβάρα και στον Κορυδαλλό και κατέληξε στο υπουργείο Ναυτιλίας. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Νίκος Δένδιας. Στο κέντρο επιχειρήσεων του λιμενικού ο Γιούνκερ άκουσε αξιωματικό του λιμενικού να του κάνει αναλυτική παρουσίαση με πάουερ πόιντ για το τι ακριβώς γίνεται με τους μετανάστες στο Αιγαίο, ενώ είδε και βίντεο με διασώσεις. Φεύγοντας πήρε μαζί του το καπελάκι του λιμενικού που του δώρισε ο Βαρβιτσιώτης και είχε γραμμένο το όνομά του.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ